HÍR OLVASÁS


Tavaszi horgászatok Mártélyon (2019. 03. 20, 23, 27 )Szervusztok!


Karbantartottam a csónakot, hogy a szezon zavartalan horgászattal telhessen. A karbantartás ideje alatt, parti horgászatot folytattam, a holtág foki részén. Gondoltam, hogy a lapos részek hamarabb felmelegednek, így itt próbálkoztam.
- 2019. 03. 20. Mártély_Foki móló:
Horgásznaplóm bejegyzése:
'Hideg szél fújt. A lábam fázott. 3-4 kapás volt, a 10-es zsinóron levő, 12-es horogra, kenyérre. Rövid rántások voltak. Nem tudtam bevágni. A szél miatt a zsinórt víz alá tettem, a bot kézben volt. Később több horgász is jött. Délutánra lett tükör a víz, amikor indulnom kellett'- 2019. 03. 23. Mártély_Parti szemetes:
Horgásznaplóm bejegyzése:
'Sokan voltak. A mólós helyet elfoglalták. A helyen, jobb oldalt egy csónakos spori volt. Szépen fogott az úszóssal. Nekem sokáig semmi nem volt. Később több kapás volt. Kettőt sikerült megfogni. A kapásjelző nem vált be.'- 2019. 03. 27. Mártély_Parti szemetes:
Horgásznaplóm bejegyzése:
'Az etetőflakon jól működött. A bot alsó tagjával dobtam be. Először a 6-os horgot használtam. Ujjbegy kapásjelző volt. Több kapás is jelentkezett, de nem sikerült megfogni. Váltottam a 12-es horogra, így jött a kis piros. Délben a kapások leálltak.'


Összefoglalva:

A kis Sheakspeare bottal, B-Speciál orsóval, 12-es horoggal, kenyérrel, szögsúllyal fenekezve horgásztam. Nagyon apró halak jöttek és sok kapást el is rontottam. Remélem a csónakos horgászat jobb lesz!

Üdv: Endre